Call us : ifinder.be

iPhone product informatie

iPhone product informatie

iphone 6s 2dehands

iPhone 6 Beknopte specificaties

Schermdiagonaal
4,7 inch
Versie iOS
iOS 8
Processorkernen
Dual core (2)
Kloksnelheid
1.400 MHz
RAM-geheugen
 1 GB

Omschrijving Apple iPhone 6 16 GB Space Gray

Er is maar één smartphone die meer rumoer op het internet heeft veroorzaakt dan de ALS Ice Bucket Challenge of het lekken van het Star Wars VII-script. We hebben het natuurlijk over de iPhone 6. Een ronder design, een beter gepositioneerde ontgrendelknop en een groter, door ionen versterkt scherm. Allemaal nieuwe features. Maar ionen? Ja, ionen! Dit materiaal heeft als bijzondere eigenschap dat het bijna niet te bekrassen is, wat natuurlijk ideaal is voor de houdbaarheid van je telefoon.

iPhone 5s beknopte specificatiesiphone 5s 2dehands

Schermdiagonaal
4 inch
Versie iOS
iOS 7
Processorkernen
Dual core (2)
Kloksnelheid
1.300 MHz
RAM-geheugen
1 GB

Omschrijving Apple iPhone 5S

Met de introductie van de iPhone 5S heeft Apple weer eens een echte stap vooruit gemaakt. Deze smartphone zit boordevol innovatieve veranderingen. Zo heeft de iPhone 5S naast een veel snellere A7-processor ook een sterk verbeterde camera meegekregen. Deze super camera heeft een True Tone-flitser en grotere camerasensor die meer licht inlaat gekregen, hierdoor weet je de magie van ieder moment goed vast te leggen. Daarnaast heeft de iPhone 5S het totaal vernieuwde iOS 7 meegekregen. Deze combinatie zorgt voor Apple’s meest vloeiende ervaring ooit. Het nieuwe design van dit besturingssysteem is veel dynamischer en simpeler dan dat je misschien wel van de vorige versies gewend was. Symbolen zijn kleurrijker, flitsender en vooral veel meer onderscheidend. Maar niet alleen het design zal je gaan verbazen! Met de nieuwe mogelijkheden als control center, Airdrop en de automatische app updates kun je nu ook veel meer en vooral veel makkelijker je iPhone 5S bedienen.

iPhone 5 beknopte specificatiesApple iphone 5 2dehands

Schermdiagonaal
4 inch
Versie iOS
iOS 6
Processorkernen
Dual core (2)
RAM-geheugen
1,02 GB

Omschrijving Apple iPhone 5

De Apple iPhone 5 is duidelijk verbeterd ten opzichte van de iPhone 4S. Hij is lichter en dunner dan zijn voorganger. Het toestel beschikt over een 4 inch Retina display en heeft een resolutie van 1136 x 640. Dit betekent dat er ruimte is voor een extra rij apps en natuurlijk meer info tijdens het webbrowsen. Intern is er een nieuwe A6 processor te vinden die op sommige gebieden 2x zo snel is als zijn voorganger. Dit opent de weg voor games met meer detail. Ook de camera heeft een facelift ondergaan, de iPhone 5 maakt nu mooiere foto’s in het donker en heeft nu een panaromafunctie.

 

bron:coolblue

Like op fb

All copyrights reserved @ 2015 - ifinder.be